R.a.b I Medalion
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
R.a.b I Medalion
mormord |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
Nie wiem czy ktos to juz zauwazyl ale chyba znalazlem dowod na potwierdzenie tego ze R.A.B to brat Syriusza. Zajrzyjscie do Zakonu Feniksa na strone 134, 5 wers od dolu: "Znalezli też cięzki medalion, którego nikt nie potrafil otworzyc..."
Teraz zajrzyjcie do Ksiecia Polkrwi na strone 226 wers 12 i 13: ... potrzasajac ciezkim, zlotym medalionem..." Oba te opisy pasuja do sibie. Wyglada na to ze Regulus wykradl medalion i przyniosl do domu. ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Evita |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 12.02.2006 ![]() |
QUOTE Boze, przeciez ten medalion byc moze jest zniszczony! Jak mowil Dumbledore to moze byc cos nalezacego do Godricka Gryfindora albo Roweny Revanclowe(czy jakos sie pisze) a) pisze się Rawenclaw (nie żeby mi przeszkadzałó takie zapisanie) b) co do Roweny rawenclaw zastanawiałam się, czy jakiekolwiek znaczenie mają herby domów (prócz podstawy charakteru podopiecznych) Rawenclaw co ma za herbie? Orł/kruka/jakiegoś innego ptaka? (niestety nie mam przy sobie tekstu) Może, poza tym, ona TEŻ ma jakichś potomków? I może to od nich ukradł/"pożyczył" Voldemort istotę (tą z herbu)/przedmiot na horcruxa. Proszę się nie śmiać z moich naiwnych teorii...! Ten post był edytowany przez Evita: 16.02.2006 10:13 -------------------- *** Członkini "The Marauders - fanklubu Huncwotów" ***
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 15:00 |