[muzyka] Klasyka, muzyka klasyczna / poważna
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
[muzyka] Klasyka, muzyka klasyczna / poważna
Fauna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 80 Dołączył: 13.02.2004 ![]() |
Na forum zdecydowanie królują rock i metal, czasem są jakieś przebłyski reggae, czy nieśmiałe wychylenia jazz'u
![]() ![]() -------------------- "Połowy z was nie poznałem i w połowie tak dobrze jak bym chciał. A mniej niż połowę chciałbym znać choć w połowie tak dobrze jak na to zasługują."
/Bilbo Baggins/ (\__/) This is Bunny. Copy Bunny into (O.o ) your signature to help him (> < ) on his way to world domination |
![]() ![]() ![]() |
Kara |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 666 Dołączył: 12.11.2005 Skąd: 3miasto Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Czajkowskiego, Brahmsa, Rachmaninoffa, Liszta, Prokofieva, Chopina, Trzech Klasyków Wiedeńskich i oczywicie Debussiego To fajnie że ktos tu słucha muzyki klasycznej... To prawda wymawia się "Liszt" ale pisze się List... taka drobna uwaga... Co do mnie to ja skończyłam Szkołę muzyczną pierwszego stopnia miałam 3 letnia przerwę i chyba w tym roku pójde na drugi... A co do kompozytorów... To uwielbiam Eric Satie i Sergiew Prokofiew... Kara -------------------- Luke I'm your father!!!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:17 |