Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Ol Ju Nid Iz Laf, kochamy polskie seriale. i offtopy :}
HUNCWOTKA |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 213 Dołączył: 06.06.2005 Skąd: :] ![]() |
Ronald,Ty chyba nie rozróżniasz miłości od zauroczenia.W miłości akceptuje się wszystkie wady,zachowania i to kim się naprawdę jest.Więc jeżeli już bedzie się kogoś NAPRAWDĘ kochało to nie dojdzie do bezsensownych kłutni.Gdyby Malfoy zakochał się w Hermionie zaakceptowałby jej pochodzenie albo nawet zmieniłby zdanie o czarodziejach z mugolskich rodzin.Ja uważam ,ze tak silne uczucie jak miłośc potrafi działać cuda.
Ten post był edytowany przez Child: 15.02.2006 23:06 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Cesair |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 31 Dołączył: 28.04.2003 Skąd: z Wasrawu ![]() |
QUOTE Sam wiem, bo miałem laske Słowo "dziewczyna" wyszło z użycia, czy co? A co do tematu: QUOTE Aha, mój rocznik ma 16 lat i jeszcze nikt z klasy nie rozpoczął życia seksualnego, a to nie jest katolik Dlaczego wszyscy uważają, że tylko dzieci z katolickich szkół są grzeczne i czekają z "TYM" do ślubu. Ja nie mam zamiaru uprawiać seksu przed ślubem, bo taką mam hierarchię wartości, a nie dla tego, że jestem katoliczką, po co „TO”, robić, żeby robić, nie lepiej poczekać? Łączenie szkół, da się przeżyć o ile licealiści przestaną myśleć, że jak się na nich patrzę to nie znaczy, że ich kocham i, że są tacy boscy, że Ach i Och, a jedyne, o czym marzę to utrata z nimi cnoty. Alkohol i inne używki, sami się w to wkręcamy, jest impreza i ktoś nie pije lub nie ćpa to jest „cieniasem”, więc ludzie, którzy nie potrafią mówić NIE, lub też potrzebują akceptacji innych zaczynają palić lub pić. Nie mówię, że tak jest we wszystkich przypadkach, ale w niektórych tak jest i jest to przykre, że człowiek nie może inaczej udowodnić swojej wartości Ten post był edytowany przez Cesair: 16.02.2006 22:05 -------------------- Without you believin’ in always picking up and thinking about leaving
Once you stick around then that's when I'll show you happiness the world can see That's how love should be |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:59 |