A Warszawa Jest Fe!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
A Warszawa Jest Fe!
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bo dojezdzam do niej smierdzaca, rozwalajaca sie kolejka, w ktorej siedza sami przymuleni ludzie. bo sa tez nowe kolejki, ale akurat o tych godzinach, ktore mi nie pasuja, wiec niech ktos zainwestuje w wymiane reszty, bo inaczej sie zamkne w sobie.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Warszawę mijałam tylko w pociągu. Ale nie lubię jej- wszyscy Warszawiacy, których spotkałam, wywyższali się, byli zarozumiali etc. Nie wiem, czy to ogólny obraz mieszkańców tego miasta, ale mnie on zraził do stolicy. Jak łatwo ulegamy stereotypom.... Nigdy czegoś takiego osobiście nie doświadczyłem, ale wiele razy słyszałem już o takim "negatywnym obrazie Warszawiak". Ja do W-wy (i Warszawiaków) nic nie mam i nawet wybieram się tam na studia, ale nie wiem jak się połapię w tym molochu. Mój Lublin przy stolicy to taka wielka wiocha :} -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:23 |