Niewatpliwe uroki Trojmiasta, *ciach ciach offtopa*
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Niewatpliwe uroki Trojmiasta, *ciach ciach offtopa*
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeśli chodzi o stolicę... będę najbliżej chyba w stodole na Mars Volcie gdzieś w czerwcu... chociaż kto wie kto wie... w każdym razie. ludzie przyjdzcie do Gdańska. wiem gdzie w gdańsku można kupić... ARIZONĘ!:D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
![]() ![]() ![]() |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
i tak najlepszy fast food w 3miescie to XL.
A jeśli chodzi o gdynię. WIOCHA. byłem tam ze 4 lata temu na kolonii, pomijając fakt ze z 14 dni 10 dni spędziłem w pokoju bo lało tak, że się nie dało wyjść, to jeszcze las w środku miasta i najbliższy sklep to Hit, czy Tesco teraz;p ale mogę się mylić, bo sam jestem ze wsi. Ten post był edytowany przez Sumiko: 22.01.2006 21:38 -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(MisieK @ 22.01.2006 18:01) i tak najlepszy fast food w 3miescie to XL. A jeśli chodzi o gdynię. WIOCHA. byłem tam ze 4 lata temu na kolonii, pomijając fakt ze z 14 dni 10 dni spędziłem w pokoju bo lało tak, że się nie dało wyjść, to jeszcze las w środku miasta i najbliższy sklep to Hit, czy Tesco teraz;p ale mogę się mylić, bo sam jestem ze wsi. Las?... Masz zapewne na myśli Kamienną Górę?... Hm, to jedno z najpięknieszych miejsc w całym Trójmieście, no ale cóż. -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:50 |