Turyn
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Turyn
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
co, będziemy tylko o piłce nożnej rozmawiać? (;
coprawda ja nie jestem specjalnie kompetentna jeśli chodzi o sporty zimowe, bo jedyne co oglądam to łyżwiarstwo figurowe i jak się trafi to skoki- ale to już coś na początek. no to zaczynam swoje wrażenia z wczorajszego programu dowolnego solistów (bo oczywiście niesamowicie inteligentnie przegapiłam program krótki, tzn. obejrzałam jakichś dwóch czy trzech ostatnich, przeciętnych zawodników). trochę zgadzam się z opinią studia jedynki- o solidarności, jeśli chodzi o psucie programów ;> ale też np. nie zgadzam się z krytyką Pluszczenki, który moim zdaniem pojechał b.dobrze i jako jeden z nielicznych się nie przewrócił, a to że jeden skok mu się nie udał to przecież nie zbrodnia. i tak był lepszy od poprzednich dwóch razem wziętych (o reszcie nie mówiąc). jednym słowem- gratuluję złota i chylę czoła przed Rosjanami, a rzadko to robię raczej [; cieszę się też ze srebra Lambiela, bo coprawda zaliczył dwa upadki, ale go b. lubię (; i robi najlepsze lub conajmniej prawie najlepsze piruety. napewno nie zaszedłby tak wysoko, gdyby inni nie mylili się na równi z nim, ale nie powiem, że sobie nie zasłużył- napewno jeszcze pokaże kiedyś, że stać go na więcej, bo na ME i innych zawodach było to widać ;] za to Buttle, o którym komentatorzy co i rusz wspominali, że będzie się liczył, bo jest naprawdę dobry i w ogóle co to nie on, kompletnie mi się nie podobał. zresztą co tu dużo mówić- powtórzę słowa właśnie komentatora, świetne były tylko momenty. a całość cóż, nie wyszła. nie tylko jemu. powiem jeszcze, że niejaki Emanuel Sandhu jest śliczny i żeby jeszcze tylko nie przewracał się przy pierwszych dwóch lądowaniach... to może nie zajmowałby pechowego, 13 miejsca ;D zawiódł mnie, szczególnie, że ze wszystkich zawodników miał trzecią najwyższą punktację życiową. właściwie to w ogóle go nie znam i nawet nie wiem czy nie pomyliłam nazwisk, ale spodobał mi się od pierwszego wejrzenia ;p teraz się cofnę-> pary sportowe. nie przyglądałam się zbyt dokładnie, ale zaskoczyła mnie postawa chińczyków, którzy wrócili na lód. już chciałam wyrazić na forum rodzinnym współczucie, a tu oni znów zaczynają jechać... zasłużony srebrny medal. i nie spodziewałam się tylu chińczyków na czołowych miejscach, bo złota rosjan to już nawet komentować nie trzeba. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
Rany boskie, jak słyszę "Adam" i "medal" w jednym zdaniu, to coś złego mi się dzieje.
Wybacz, ale przestałam w niego wierzyć po tym, jak usłyszałam w TV, że "najwyraźniej powietrze nie było tak gęste w środkowej fazie lotu jak u poprzedników". Miał kilka swoich dobrych sezonów, ok, ale nie wymagajcie od niego, żeby zawsze skakał po mistrzowsku! I niby co on ma, Savvage, zrobić? Niech skacze dobrze i tyle wystarczy. Dobrze nie znaczy najlepiej. Z całym szacunkiem, ale on raczej nie ma szans na medal. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:17 |