Konkurencyjny Temat O Urokach Lublina, Polska B?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Konkurencyjny Temat O Urokach Lublina, Polska B?
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może i Neptuna nie mamy, ale za to nasz ukochany, nieszczęśnie obsrany przez gołębie płk. Piłsudski trzyma klasę. Nie wspomnę już nawet nic o jedynej ostoji zieleni w naszym mieście zwanej Parkiem Saskim, która w sam raz nadaje się na wiosenne wypady ze szkoły w celach blizej nieokreślonych. No i tak poza tym to sporo tałatajstwa w dresikach się plącze po ulicach, więc kwestia bezpieczeństwa w Lublinie jest mocno zachwiana, ale jakoś się żyje (nie jest łatwo, szare blokowiska moim zyciem, moi ludzie, moje miasto a ja w nim, ziomków stos ;D). No i tak poza tym to wcale nie czuję że jesteśmy najbiedniejszym regionem UE, przecież tyle tu perspektyw.....(dlatego wyjeżdżam czem prędzej do W-wy na studia). Reasumując: fajno, fajno tu.
Liczę na support lubleskiej części forumowiczów (>>Syriusz, Cat...). Pora chyba zareklamować naszą kochaną mieścinę. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Dość mam ... ja pierdziele...
Nadchodzą dni, kiedy człowiek może się po sobie spodziewać wszystkiego. Takie schizy, głupoty przychodzą do głowy, ale humor bynajmniej nie dopisuje. To są schizy smutne, schizy wielkiej smuto-schizmy. Po prostu złe rzeczy. Napływowe demony schematycznie doskwierające młodym umysłom ubezwłasnowolniające sumienie i dobry nastrój... Ja chcę protestiwać ale one są silniejsze ode mnie. Dysredytują moją wolę każą mi robić uczynki niegodne młodego, chcącego podbić świat młodzieńca. Trzymanie na dystans nic nie pomaga, nie gwarantuje spokojnej nocy, gdzie sen trwa więcej niż 3-4 godziny. Gdzie spokój i opanowanie to mity, gdzie zadowolenie z życia to postać z wikińskiej sagi, gdzie optymizm to celtycka legenda. No wciurności... LUDZIE, no weźcie coś zróbcie ![]() I wyobraźcie sobie, że to nie fanaberie wypisywane przez człowieka, któremu zbliża się matura... To naprawdę nie o to chodzi... Ten post był edytowany przez Syriusz_Black: 23.02.2006 17:12 -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:56 |