Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ten temat już był, ale sądzę, że można go reaktywować, bo jest częścią kultury..
Czytacie/ oglądacie/ rysujecie coś?? Ja ostatnio zacząłem oglądać Fushigi Yuugi ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Manga & anime - ostatnio sens mojego życia.
Anime: "Fullmetal Alchemist" - najlepszy anime jakie w życiu widziałam, aczkolwiek kinówka mnie nieco rozczarowała, nie było odpowiedzi na wszystkie dręczące mnie pytania. Sailor Moon - w młodości ulubione anime -.-' Yattaman, Tsubasa - pierwsze spotkanie z anime ![]() Manga: 1. FMA - jedna z ulubionych mang, chociaż wlolę anime (moze dlatego, że najpierw je poznałam), niebanalna historia o braciach Elric, w końcu wydano ją w Polsce, polecam wszystkim 2 Tokyo Mew Mew- dość dziwna historia z barzdo dużym poczuciem humoru, nie jest co prawda zbyt inteligentna, ale idealnie odprężą w wolnych chiwlach. 3. Vampire Princess Miyu- bardzo ciekawa historia, aczkolwiek czasami nieco zagmatwana, 4. Seimaden - dopiero wgłębiam się w tą mangę, hm, musze przyznać, że jest dość ciekawa -.-' 5. "DN.Angel" - przeczytałam tylko 1szy tom, historia mnie nie urzekła. 6. Sailor Moon - pierwzse spotkanie z mangą -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 19:50 |