Muzyka Z Powerem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka Z Powerem
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
i niekoniecznie chodzi tutaj o pospolite darcie się i koncerty, na których rozwalane jest wszystko co popadnie. w ogóle niekoniecznie chodzi o rocka, ani w ogóle o coś, co z marszu jest klasyfikowane jako ''mocniejsze brzmienie''.
chodzi po prostu o muzykę, która pobudza Was do działania, której słuchacie, kiedy potrzebujecie sobie np. powiedzieć ''już mi się znudziło pierdzenie w stołek, czas się wziąść do kupy i coś zrobić''. muzykę, która pozytywnie na Was działa. rozśmiesza, z czymś się kojarzy, ma to coś- co czyni ją żywą, ciągle nową, lubianą, choć niekoniecznie taką, którą podałoby się w temacie ''muzyczne perełki''. taką, która jest, którą nawet nie pamiętamy kiedy odkryliśmy, ale wracamy do niej, kiedy potrzebujemy tego kopa. nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi. mam nadzieję, że tak (: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Darkness and Shadow @ 28.02.2006 10:17) Mnie zawsze pobudzaly do życia ostrzejsze odmiany muzyki (oczywiście metal, a jakże ![]() ![]() Jak to jest ostrzejsza odmiana to ja ie boje czymze jest np Vader .____. Muzyka z powerem? Hmm... mnie pozytywnie laduje Joe Striani - Crystal Planet; Babylon Whores - King Fear; Ian Anderson - Ian Anderson Plays The Orchestral Jethrotull; W.A.S.P. - W.A.S.P.(?? nie wiem jak ten album sie nazywal, pierwszy w ich karierze, jedyny brzmiacy fajnym starym hard rockiem, troch kiczowatym ale fajnym:] ) -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Darkness and Shadow |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 12.12.2005 Skąd: z dziury zabitej dechami ;) Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 28.02.2006 19:54) QUOTE(Darkness and Shadow @ 28.02.2006 10:17) Mnie zawsze pobudzaly do życia ostrzejsze odmiany muzyki (oczywiście metal, a jakże ![]() ![]() Jak to jest ostrzejsza odmiana to ja ie boje czymze jest np Vader .____. Muzyka z powerem? Hmm... mnie pozytywnie laduje Joe Striani - Crystal Planet; Babylon Whores - King Fear; Ian Anderson - Ian Anderson Plays The Orchestral Jethrotull; W.A.S.P. - W.A.S.P.(?? nie wiem jak ten album sie nazywal, pierwszy w ich karierze, jedyny brzmiacy fajnym starym hard rockiem, troch kiczowatym ale fajnym:] ) Ech, rozumiem, ze niektórzy mogą mieć wstręt do takiej muzyki, jaką tworzy Nightwish, bo po prostu nie podoba im się styl lub wolą coś innego. Akceptuję to. Nie mam do tego zastrzeżeń. Jednak co do gatunku Nightwish'a jest wiele teorii typu: symfoniczny metal z domieszką folku i gotyku, fantasy metal, gothic metal i jeszcze wiele innych, aż mi się nie chce wymieniać... -------------------- Forever, your eyes will hold the memory.
I saw your heart as it overtook me. We tried so hard to understand and reason But in that one moment, I gave my heart away. Wróciłam. Tak jakby. Moje forum. Przystań obłąkańców. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:43 |