Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Na 3/4 pytań nie jestem ci w stanie odpowiedzieć, ale jeżeli chodzi o Britney, to podobno znowu jest w ciąży ;)
Oglądam nałogowo mtv i się nie wstydzę, vivy niestety nie trawię, bo mam tylko polską, a prezenterzy na niej mnie odrzucają (swoją drogą organizowali casting na prezenterkę vivy i już już się miałam zgłaszać, ale się doczytałam, że pracuje się w Berlinie). Pop, hop hopy te wszystkie amerykańskie, shake that assy itp są świetne jeżeli chodzi o pogibanie się przy nich, bo mimo mojego całego zrozumienia dla metalu i metali, nie jestem w stanie przetrawić "imprez" przy skandynawskim tru bleku. Moje wieeelkie popmjuzikowe miłości to Black Eyed Peas i zawsze w wielkim stylu powracająca Madonna. A ostatnio męczy mnie wyjątkowo buracka piosenka pt "Kylie". Plus jeżeli chodzi o wizeunki gwiazd, polecam celebrities.blog.pl, codziennie udaje się im podłapać coś ciekawego ;p |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:47 |