Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
widać nie jestem tak super true inteligentna jak Katarn90, ale dla mnie nie trzeba być na liście wszechczasów, żeby mi wpaść w ucho. swoją drogą współczuję ludziom, którzy nucą pod nosem Black Sabbath zamiast głupich lafirynd ;> a na marginesie, czy Ozzy przypadkiem swojego czasu nie zrobił z siebie i swojej rodziny pośmiewiska w show biznesie, którego tak nienawidzisz? ;>
a zresztą. a jeśli chodzi o moje popmjuzikowe gusta. zgadzam się z Cat co do Black Eyed Peas- są niesamowici ;> podobnie z Madonną, chociaż jej ostatni powrót wcale nie przypadł mi wyjątkowo do gustu. lubię posłuchać Robbiego Williamsa i pierwszych płyt- uwaga sensacja- Michaela Jacksona (; swojego czasu miałam fazę na Pointer Sisters z ich ''I'm so excited'', potem na Savage Garden. czasem wpadnie mi w ucho jakaś głupia piosenka- na mnie też ostatnio np. podziałała ''Kylie''. ale gdyby nie Wy to bym się chyba nie przyznała ;P jakiś czas temu często słuchałam ''La Tortura'' Shakiry i Alejandro Sanza, a po ME w łyżwiarstwie figurowym- nałogowo ''You're Beautiful''. ostatnio też plączą mi się po głowie ''trochę'' głupie ''Rewolucje'' Jamala (moment w kiblu z równie beznadziejnego ''Tylko mnie kochaj''). i wiele innych. jak widać jestem płytka ;> -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 11.03.2006 00:20) widać nie jestem tak super true inteligentna jak Katarn90, ale dla mnie nie trzeba być na liście wszechczasów, żeby mi wpaść w ucho. swoją drogą współczuję ludziom, którzy nucą pod nosem Black Sabbath zamiast głupich lafirynd ;> a na marginesie, czy Ozzy przypadkiem swojego czasu nie zrobił z siebie i swojej rodziny pośmiewiska w show biznesie, którego tak nienawidzisz? ;> a zresztą. tak to jest jak się czyta posty nieuważnie. Fanem Black Sabbath nie jestem, ale byli na liście wszechczasów więc ich wypisałem. W kategorii: lista wszechczasów, nie w kategorii mój ulubiony zespół. Ozzy zrobił z siebie pajaca, sam jest chodzącą maszynką do robienia kasy, a poza tym ma beznadziejny głos. Ale to on był na liście wszechczasów a nie Britney Spears. Ja jestem za Iron Maiden, których zresztą nie puszcza się w mediach w myśl zasranej zasady: Polska promuje hip-hop. Dzięki, ale lansering mi nie odpowiada, wolę obcować z ludźmi takimi jakimi są. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:43 |