Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
No czy z Liroya to taki prawdziwy hh to inna para kalesonów...
Telewizja Publiczna ma promować dziedzictwo narodowe, albo raczyć się zamknąć, rozwiązać i nie dręczyć ludzi. Zasrane marnotrastwo. W Polsce promuje się stare pościelówy z lat 80tych. Ot co. Plus trochę nowych hitów z supermainstreamowego zaścianpolskiego popu. Ala moim wrogiem twoim wrogiem na kolana i zabieraj rzeczy. Playlista Zetki i RMFu - oto czego ludzie chcą słuchać. Jaki tam hip hop? Prędzej poprock. Z tej najbadziej tragicznej półki. Rocka nie ma na listach. A chcemy żeby był? Jakby był, to wszyscy by mówili, że się sprzedali, że to że tamto. Kto słucha ten słucha. Tylu ilu w Polsce jest metali....Łoooo....Moglibyśmy kraje ościenne obdarowywać taką masą. MetalMind to w Polsce potentat! O co wam chodzi!?Mogę być rozgoryczony taki ja, który się jara nowym rockiem z GB, bo to w Polsce wszyscy mają gdzieś. Ale TSA? Widziałem kolejkę do popisywania płyt - wystawała za Empik! A w sumie to wieśnictwo i czerstwota okrutna. Na osiedlach rządzą ziomale, w powiecie metale. Tyle, że przeciętny ziomal nie mówi o swojej muzyce jak o sacrum. I czasem się nawet otwiera na coś spoza. Metal właściwie nigdy (jadę po stereotypach, wiem, ale nie moja wina, że się sprawdzają). On wie. On gardzi. Rap jest dla debili. Pop dla głupich lasek. Cała reszta rocka to zdrada. Jazz to pitolenie. W najlepszym wypadku są protekcjonalni, w najgorszym agresywni. Skąd to się bierze, o poczucie wyższości? Katon, ranisz moja metalowa dusze i szerokie horyzonty myslowe :d Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 13.03.2006 18:52 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:41 |