Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
Meryl |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 25 Dołączył: 10.04.2005 Skąd: Białystok ![]() |
Generalnie to nie oglądam tv, radia słucham mało. Zasadniczo to obracam się w klimatach punk-rock-metal ect. Ale bałnsować przy metalu nie potrafie, przy punku jeszcze poszaleć można, ale i tak do zabawy preferuje właśnie popmjuzyke ew ska jakies. B często odwiedzam teledyski na interii i inne takie więc troche się orientuje ;P. Madonne uwielbiam, a "material girl" kocham ;]
Z popu podsłuch..e jeszcze troche Virgin - "Szafa" i Black eyed peas "my humps" inne ich piosenki jakoś zabardzo mi nie przypasowały, za to te zajmują stałe miejsce na mojej plejliście. Do hiphopu nie mam absolutnie nic, troche nawet słucham, kaliber 44, pokahontaz, fenomen. Acha, nie wiem ale mi się wydawało że teraz po wyjściu hiphopu bardziej techno weszło -------------------- Zrozum to najlepiej od zaraz
nie ma możliwości żeby zabić ten hałas |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:53 |