Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ja nie jestem tolerancyjny?!? Ja jestem tolerancyjny jak Polska szlachecka XVI wieku!!!!!! xd
Ja wyrażam otwarcie swoje poglądy, zresztą mam to szczęście, że 'kumam' prawie każdy rodzaj muzyki (poza ciężkim metalem i ortodoksyjną techniawką), a raczej to co w danym gatunku uważam za dobre. Ale nie traktuję kapel których słucham jak paneonu świckich świętych, o których nie można się wyrazić krytycznie. A mnóstwo metali takie właśnie bałwochwalstwo uprawia. A ja nie lubię kiedy mnie jakiś knyp poucza, że się nie znam. Bo ja nie po to 12 lat do szkół muzycznych popycham, żeby mnie potem jakiś powiatowy mędzrec co ściąga se pliki z internetu pouczał. Ot co XD |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:34 |