Popmjuzik
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Popmjuzik
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Dobra, dobra. Wszyscy tu są tacy strasznie tru, że aż można kitę odwalić, a ja i tak wiem, że prawie każdy czasem słucha jakiegoś shitradia albo ogląda vive czy inne forfany. I ja oglądam. Jakie nowości was kręcą? Który łańcuchowy raper jest najfajniejszym ziomem? W których teledyskach są najfajniejsze mulatki? Który singiel Goyi był najlepszy? Czy Britney rozwiedzie się z Kevinem? W popie nie da się odzielić muzyki od imidżui, zresztą po zabraniu go mało zostaje. Proponuje luźną rozmowę o całym tym wesołym światku. Ja tam lubię Toxic i możecie mnie pocałować.
|
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Właśnie, Elva, my faceci musimy się trzymać razem
![]() Zapomniałem jeszcze dodać poprzednio że częściej można spotkać HipHopowca który się nie będzie potrafił śmiać ze swojej muszyki, tylko się nadymał będzie... "Sztuka, pheeee, muzyka buntu, phuuuuuu..." Za moich czasów muzyką buntu był punk i ja nadal uważam że tak jest. The Roosters rządzą. :> O bezczelna, ja też tak potrafię ![]() Ten post był edytowany przez matoos: 15.03.2006 17:21 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 14:43 |