Pytanie Do Znawcow, o co chodzi z czarą ognia?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Pytanie Do Znawcow, o co chodzi z czarą ognia?
mugol |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 5 Dołączył: 13.03.2006 ![]() |
po obejrzeniu filmu "czara ognia" (nie czytalem ksiazki) nasuwa mi sie kilka pytan i mam nadzieje ze ktos kto czytal ksiazke bedzie potrafil mi na nie odpowiedziec. czemu sludzy voldemorta zglosili go do turnieju i pomagali mu wygrac? czemu od razu go nie zabili i/lub nie przeniesli na ten cmentarz aby wskrzesic swojego mistrza? zupelnie nie rozumiem czemu konieczne bylo przebycie przez Harry'ego calego turnieju i przeniesienie go na cmentarz za pomoca czary ognia, przecierz na pewno bylo wiele innych, prostrzych sposobow.
|
![]() ![]() ![]() |
em |
![]()
|
![]() ultimate ginger Grupa: czysta krew.. Postów: 4676 Dołączył: 21.12.2004 Skąd: *kṛ'k Płeć: buka ![]() |
kubaj, nie masz racji i doskonale o tym wiesz. Problem z dyskusją z takimi jak ty polega na tym, że ty NIE CHCESZ słuchać cudzych argumentów (bo nie wierzę, że jesteś tak głupi, żeby nie rozumieć, co owczarnia pisze), zamknąłeś się na cztery spusty w czterech ścianach swojej teorii i już. Jeden jest twój cel - udowodnić Jo błąd, którego nie ma. To już jest jakaś odmiana schizofrenii chyba.
Ta tocząca się od dobrych kilkunastu postów dyskusja mnie zadziwia, bo zawsze wydawało mi się, że ten temat jest akurat oczywisty, a tu lipa ![]() Poza tym, nie przypominam sobie, żeby owczarnia pozwoliła ci zwracać się do siebie per "Łowca", "ciemnotka", "owczareczka", i takie tam inne. Chyba wręcz przeciwnie. k.......14 - wiesz, ja bym już rzuciła banem dawno. Albo warnem chociaż. Dobrze, że nie jestem tu modem xD. Więc ciesz się, że tylko posty kasują zamiast konta. Ten post był edytowany przez emoticonka: 15.03.2006 21:38 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:54 |