Książki Okołopotterowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki Okołopotterowe
elrac |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.03.2006 ![]() |
Witam,
mam pytanie, czy znacie może jakies książki na temat Harry'ego Pottera, oczywiście z wyjątkiem 6 tomów "właściwej" ksiązki. Dotychczas udało mi się znaleźć tylko "Mój przyjaciel Harry Potter" oraz "Dojrzewanie Harry'ego Pottera". Ten post był edytowany przez Child: 14.03.2006 21:29 |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo w każdym normalnym źródle zobaczysz że Ratzinger nie rekomendował nikomu tej książki, tylko napisał list do jej autorki, w którym ją pochwalił. To po pierwsze. Bo każdy normalny człowiek wie, że papież nie jest od tego żeby rekomendować książki. To po drugie. Bo jakbyś rzeczywiście się wczytał to zauważyłbyś, że to co jest napisane w książce wcale nie jest równoznaczne z artykułem który pochwalił Ratzinger. (Może dla pewności jeszcze raz zaznaczę że nie REKOMENDOWAŁ tylko POCHWALIŁ. I nie był też wtedy papieżem, ale kardynałem, choć to akurat ma małe znaczenie.) I że cały ten napis "Rekomendowana przez Benedykta XVI" to wielka bzdura wyssana z palca. Podejrzewam że episkopat nie zareagował na to tylko dlatego żeby nie zrobić tej książce niepotrzebnej reklamy.
Wystarczy, czy mam podawać kolejne argumenty na to, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:01 |