Książki Okołopotterowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki Okołopotterowe
elrac |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.03.2006 ![]() |
Witam,
mam pytanie, czy znacie może jakies książki na temat Harry'ego Pottera, oczywiście z wyjątkiem 6 tomów "właściwej" ksiązki. Dotychczas udało mi się znaleźć tylko "Mój przyjaciel Harry Potter" oraz "Dojrzewanie Harry'ego Pottera". Ten post był edytowany przez Child: 14.03.2006 21:29 |
![]() ![]() ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejne potwierdzenie że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
QUOTE . Czytałem z jednego źródła i tam tak było napisane Niech zgadnę. W gazecie wyborczej. Zupełnienieantyklerykalnej. Dlatego właśnie mówiłem: "Polecam koledze Ronaldowi czytanie ze zrozumieniem i korzystanie z wielu źródeł". W internecie korzystanie z jednego źródła jest zazwyczaj równoznaczne z przejęciem zdania autora danego posta/artykułu. QUOTE Poza tym episkopat mógł też nie reagować na to gdyż, uwaza ta ksiażkę za poprawna(ich zdaniem). Z episkopatem sprawa przedstawia się dokładnie tak jak to przedstawiłem. Wierz mi, znam się na tym. Albo ich w ogóle ta książka nie obchodzi, albo nie chcą jej robić niepotrzebnej reklamy. Mądrzej imho niż wielu polityków czy ludzi medialnych. QUOTE A tak właściwie to nie możemy wiedizec, czy to aby prawda, zę ta ksiażka nie była przez neigo rekomendowana, gdyż nie wszystkie wiadomości muszą od razy tafić do gazet. Jeszcze raz polecam czytanie ze zrozumieniem. I odrobinę myślenia. Wyjaśnij mi - po co papież miałby rekomendować książkę, która w bardzo małym stopniu dotyczy religii? I po co miałby zajmować w ogóle głos w "kłótni" pomiędzy Kościołem a Harrym Potterem, którą sprezentowały nam media, a która tak naprawdę w ogóle nie istnieje? (jak zresztą wiele kłótni napędzanych przez media, ale to temat na inną dyskusję). -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:24 |