Wasze Emocje Podczas Czytania Harry'ego 6 Części, Napiszcie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wasze Emocje Podczas Czytania Harry'ego 6 Części, Napiszcie
Hermiona555 |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 02.02.2006 ![]() |
Jakie emocje towarzyszyły wam podczas czytania 6 części??? Np po śmierci Dumledora płakałam bo to były smutne rozdziały...A co wy o tym sądzicie i jakie były wasze emocje?
Ten post był edytowany przez estiej: 09.04.2006 09:48 |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Shinigami - ty po prostu masz znacznie silniejszą psychikę niż Ron, więc trudno ci go zrozumieć. (Nie krytykuję cię, wręcz przeciwnie - podziwiam takich ludzi jak ty). Ale spróbuj zrozumieć, że Ron naprawdę nie potrafi zebrać się w sobie i zrobić tego wszystkiego, co mu doradzasz. Gdyby to potrafił - mielibyśmy drugą Ginny, przebojowego, pewnego siebie chłopaka.
Ale tak nie jest. Ron cierpi na zdecydowany brak wiary w siebie, i to jest przyczyną jego wszystkich frustracji. Od kilku lat nie może się odważyć, by wyznać coś bardzo ważnego Hermionie, nie wierzy w swoje możliwości na polu quidditcha, nie umiał się całować (przed Lavender)... Znajdź dla niego trochę współczucia - chłopak ma kompleksy i tyle, a to chyba można mu wybaczyć? ![]() Do tematu: podczas czytania VI tomu czułem najczęściej... irytację. Po dwóch latach oczekiwania na tę książkę spodziewałem się czegoś... dojrzalszego? Lepszego? W każdym razie cały czas miałem wrażenie, że wcale nie czytam szóstej części, ale jakiś średniej jakości fanfik ![]() ![]() P.S. Czy to nie dziwne, że "fanfikowy" Harry (tzn. taki, jakim go ludzie widzą w co lepszych fanfikach) - inteligentny, odpowiedzialny, sprytny, opanowany, dojrzały - w VI tomie "pojawia się" tylko w scenie z użyciem Felix Felicis? ![]() -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:48 |