Książki Okołopotterowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki Okołopotterowe
elrac |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.03.2006 ![]() |
Witam,
mam pytanie, czy znacie może jakies książki na temat Harry'ego Pottera, oczywiście z wyjątkiem 6 tomów "właściwej" ksiązki. Dotychczas udało mi się znaleźć tylko "Mój przyjaciel Harry Potter" oraz "Dojrzewanie Harry'ego Pottera". Ten post był edytowany przez Child: 14.03.2006 21:29 |
![]() ![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rozumiem Katon, o co chodzi z tym pojedyńczym świadkiem itp. Ale ten temat nei zaciekawił mnie do tego stopnia, by zagłebiać sie w wiecej żródeł.
Matoos>Nie przeczytałęm tego w Gazecie Wyborczej, w ogóle nie czytam tej gazety. I niech Ci będzie, ze sie znasz. A na przykła dlatego, że zgadza się ze stanowskiem autora tej ksiązki. To, ze jest papieżem i duchownym nie oznacza, ze nie jest już człowiekiem. Może miec własne zdanie na temat czegoś co z religią sie nei wiąze. Poza tym jesli to jest kłótnia pomiędzy kościołem a harrym Potterem to tym bardziej jest możliwe, ze papiez się będzie wtrącał w ta wojnę gdyż jest GŁOWĄ tego kościoła. I przestan obrazać innych. To, ze niektórzy nie zgadzają sie z Twoimi poglądami, nie znaczy, że sa nienormalnymi ludźmi, ani debilami. -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:45 |