Książki Okołopotterowe
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Książki Okołopotterowe
elrac |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 13.03.2006 ![]() |
Witam,
mam pytanie, czy znacie może jakies książki na temat Harry'ego Pottera, oczywiście z wyjątkiem 6 tomów "właściwej" ksiązki. Dotychczas udało mi się znaleźć tylko "Mój przyjaciel Harry Potter" oraz "Dojrzewanie Harry'ego Pottera". Ten post był edytowany przez Child: 14.03.2006 21:29 |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
1. Ronald, jak Ci się nie chce w coś zagłębiać (co jest Twoim świętym prawem) to nie wypowiadaj się na ten temat, bo prawdopodobnie nie powiesz niczego ciekawego. Nie dlatego, że jesteś debilem. Dlatego, że znasz temat powierzchownie.
2. Nie wydaje mi się, żeby Matoos nazwał Cię debilem. Dośpiewywanie sobie tego co rzekomo kryje się między słowami jest zajęciem raczej jałowym (fani filmu - sory). 3. Znowu powtórzyłęś tezę, która jest nieprawdziwa. Zaufaj nam, albo sprawdź. Jak wolisz. Ale nie pisz kocopałów o kłótniach między miłośnikami HP a Kościołem. Matoos, Ty pariasem? No cóż. Faktycznie na forum zrobiło się lekko błotniście (i akurat Ciebie Ronald do tego błotka nie zaliczam), ale nie aż na tyle, żebyś musiał się tak czuć. No przynajmniej masz zapewnienie o moim najgłebszym szacunku, a ja to przecież nie byle kto no bo co w sumie kurcz blade, jak mawia Mikołajek, hehehe. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:16 |