Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | Pomoc Szukaj Użytkownicy Kalendarz |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Odpowiedzialni Za Harrypotter.org.pl Przeczytajcie, przeczytajcie to.
firgus |
22.03.2006 18:19
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 31.07.2005 Skąd: Czechowice-Dziedzice |
Nie wiem czy mnie się wydaje czy ta strona schodzi zupełnie na psy?! Jeszcze pół roku temu serwis był chyba najlepszym potterowym serwisem w Polsce! A teraz? Strach tu zaglądac! Posty pojawiają się raz na 2 dni (i to przy dobrym układzie). ja tu wogóle nie dostrzegam zmian! Co, że przerabiacie poszczególne działy skoro trwa to już ponad pół roku!!! Strona źle działa pod Mozillą. Ja naprawdę nie rozumiem co się tu stało. Macie nowego redaktora naczelnego, który nie odpowiada na krytyczne maile. To się nazywa unikanie odpowiedzialności.
Moja propozycja była by taka: 1. Znajdźcie sobie dobrego webmaster'a, który odświeżyłby serwis, lub sami ściągnijcie sobie jakiś portal (np. Mambo - bezpłatny) 2. Zróbcie kompletny przesiew redakcji. Zróbcie nowy nabór, a nieaktywnych zwolnijcie. Mam nadzieję, że zacznie się tu coś w końcu dziac!!! -------------------- Jeśli sądzisz,
że w dobie komputerów sztuka czytania zanikła, zwłasza wśród dzieci, to niezawodny znak, że jesteś MUGOLEM! |
kkate |
27.03.2006 17:43
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta |
Ok. Jestem. Szczerze mówiąc, na MF weszłam tak trochę przez przypadek, tak to pewnie bym jeszcze długo tego tematu nie zobaczyła.
Dobra, ma być szczerze, to będzie. Firguś, rozumiem Twoje pretensje. Sama wiem, co się dzieje i jak to wygląda. Ale po kolei. Jeśli chodzi o mnie, od jakiegoś czasu zastanawiam się, co z tym fantem zrobić. Jestem przywiązana do forum, do strony, w końcu trochę czasu na niej spędziłam i szkoda wszystko rzucać. Teraz po pierwsze mam dużo innych zajęć, szkoła i nie tylko, za trzy tygodnie egzamin, wkrótce liceum i lepiej na pewno nie będzie. Po drugie entuzjazm jakby mniejszy. Harry'ego dalej lubię, nawet bardzo, lubię wiedzieć, co się w potterowskim świecie dzieje, ale hmmm... to już nie jest to samo. Mówię też ogółem o innych ludziach - powiedzmy sobie szczerze, ilu naprawdę obchodzi to, że np. Dan pojawił się na premierze jakiegoś tam filmu? Prawdziwych fanów, owszem. Tacy wciąż są, ale ci, co chcą ich o tym informować, też powinni w jakimś stopniu się tym interesować... Po drugie, jeśli przychodzę po siedmiu czy ośmiu godzinach lekcji, na pewno nie myślę o tym, by zrobić coś na stronie. Już nie? Tak, może kiedyś mi się bardziej chciało, i przyznaję się do tego. Bardzo mi przykro. Mówisz, że trzeba znaleźć nowych ludzi. Tak, zgadzam się, ale myślisz, że nie próbowałam? Nabory były, pojawiali się ludzie, którzy wręcz przysięgali, że będą bardzo aktywnie zajmowali się stroną. Wydawało się, że można im zaufać. Wkrótce jednak okazywało się, że przeliczyli się ze swoim wolnym czasem, chęciami i umiejętnościami. Po jakimś czasie przestawali cokolwiek robić... Proszę bardzo, jeśli znajdziesz osoby, które mogłyby naprawdę dobrze wykonywać tą pracę, byłoby super. Nie mam nic przeciwko. Ja mogłabym ustąpić miejsca, gdyby tylko znalazł się ktoś lepszy. Problem w tym, że póki co nikt nie przychodzi mi do głowy... Aha, i wydaje mi się, że praca na stronie powinna sprawiać przyjemność, a nie być niechętnie wykonywanym obowiązkiem... tak, czasem mam wyrzuty sumienia za to, co robię, a raczej czego nie robię, ale... co w takim razie proponujesz? I dodam jeszcze, że do odnowienia strony nie wystarczą jedna, dwie osoby. To powinien być cały zespół ludzi, którzy mają do tego pasję, chęć, czas i umiejętności. QUOTE wystarczy tylko chciec. bo to co mówicie to marne usprawiedliwienia. I "tylko" wystarczy, by było kilku ktosiów, którzy chcą, wiesz? Ten post był edytowany przez kkate: 27.03.2006 17:46 -------------------- just keep dreaming.
|
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.11.2024 02:30 |