Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ w dziale "Koncerty..." zrobił się mały offtop postanowiłem założyć nowy temat w którym ci którzy wyjeżdżają na festiwal mogli przedyskutować sprawę wyjazdu, sprowadzenia alkoholi itp. Proszę też któregoś z modów by przeniósł kilka ostatnich postów na temat OF 2006 z "Koncertów.." tutaj.
[lil surgery :P] pytanie Katona: Jedzie ktoś na Open'era? Ten post był edytowany przez Child: 17.01.2009 23:15 |
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Grono open'erowców powiększyło się:
Scissor Sisters, Coldcut iiii....Sigur Ros!!! Aj aj...robi się naprawdę gorąco ;] Mamy już 10 gwiazd największego formatu, a organizatorzy zapowiadają, że jeszcze prowadzą rozmowy z innymi. W sumie liczba zespołów ma sie wahac od 12-15. Jeśli za to wszystko mam zapłacic jedynie 199 zł to po prostu nie mam pytań. Ten post był edytowany przez Ahmed: 28.03.2006 23:55 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 28.03.2006 20:10) Grono open'erowców powiększyło się: Scissor Sisters, Coldcut iiii....Sigur Ros!!! Aj aj...robi się naprawdę gorąco ;] Mamy już 10 gwiazd największego formatu, a organizatorzy zapowiadają, że jeszcze prowadzą rozmowy z innymi. W sumie liczba zespołów ma sie wahac od 12-15. Jeśli za to wszystko mam zapłacic jedynie 199 zł to po prostu nie mam pytań. COLDCUT?! lożeszjezusmaria, toż to absolutny der klassiker mit teresa orlowsky, trzeba zacząć się poważnie zastanawiać nad zbieraniem złociszy. kuchewa, jeszcze sobie przypomniałem, że jakby tego było mało, to 2giego maja koncert 'the prodigy - their law' w spodku, na któren to się chciałem wybrać. hah! a ktoś mi ostatnio próbował udowodnić , że polska nie ma wielkich koncertów. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:00 |