Najlepsze Z Hammerfall
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Najlepsze Z Hammerfall
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ostatnio usłyszałem "Child Of The Damned" zespołu Hammerfall i chciałbym więcej:D Niestety nie znam tego zespołu i nie wiem jakie piosnki sobie załatwić, więc czy ktoś z was nie mógłby polecić mi jakiejś? Z góry thx
|
![]() ![]() ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak mozesz to podaj bede wdzieczny :-)
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 01.03.2006 20:50) aha, niech żyje miesiąc na odpowiedź;d ale do rzeczy. poleciłbym Ci całą płytę 'windowlicker' aphex twin'a, 'in sides' orbital i no moze stare kawalki westbam (te naprawde stare, mam tu na mysli poczatek lat 90-tych, a nie z niektorych low perejd). jesli jesteś leniem, to za tydzień jestem w domu i możemy się znów pobawić soulseekiem ;> -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 16.05.2025 06:12 |