Psalm
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Psalm
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Banalne, ale dam.
Kazali nam śpiewać pieśń Pana I pooblekać się w radość By przykryć dusz naszych nagość I wytarte kolana Są tu palmy pośród ogrodów Choć w niewoli - co jeść jest i wypić Lecz marzymy o piasku i ciszy Naszego Syjonu Gdzie jesteś, o Jeruzalem! Płaczemy, słucha nas rzeka Utopiłbym się, lecz czekam Bo wiem, że Pan każe żyć dalej. |
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Nie, nie end. To znaczy rozumiem, że częścią Twojego światopoglądu jest ten totalny relatywizm, który uważa dyskusję za coś bezsensownego. Ale jak tego nie akceptuję. Wystaw swoje bzdury (ja się nie boję takich słów, bo nie obrażam Ciebie i nie mam zamiaru) na ostrzał. Odsłoń nam rąbka tajemnicy, byśmy i my poznali i uwierzyli. Wątpie, żebyś zmieniła moje poglądy - nie zachwiał mnie Marx, nie zachwiał mnie Brown, nie zachwiał mnie Shaw - wątpie, żeby zachwiała Gem, ale czemu chowasz się z tymi księgami syjonu gdzieś po kątach? Jan Paweł to mroczny kłamca, mnóstwo wykształconych i wybitnych ludzi wierzy w coś, co Ty przejrzałaś na wylot i wcale nie dostrzega logicznych błędów, Opus Dei dokonuje skrytobjczych mordów na całym świecie, a Ty milczysz?
Ten post był edytowany przez Katon: 07.04.2006 13:29 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 13.05.2025 22:14 |