Komórka, czyli temat dedykowany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komórka, czyli temat dedykowany
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Załamałam się. Kompletnie się załamałam. Jestem uzależniona od teefonu koomórkowego. Wyszłam dziś rano bez komórki z domu i przez cały dzien się zastanawiałam czy przypadkiem ktoś do mnie nie zadzwonił albo nie napisał smsa, czy nie wydarzyło się coś, w związku z czym moja obecność będzie nieodzowna...
Skończyło się na tym, że wyszłam od znajomej jak najszybciej zdołałam i poleciałam do domu. Oczywiście nikt nie dzwonił. A ja sobie uzmysłowiłam, że to już choroba. Powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Hito |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 751 Dołączył: 11.10.2005 Skąd: Częstochowa/Wrocław Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja Cię nie pocieszę, Hazel.
Nawet komórki nie mam. I dobrze mi z tym. -------------------- Mój nowy fic
One in Fire Two in Blood Three in Storm Four in Flood Five in Anger Six in Hate Seven Fear Evil Eight Nine in Sorrow Ten in Pain Eleven Death Twelve Life Again Thirteen Steps to the Dark Man’s Door Won’t be turning back no more |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:09 |