Komórka, czyli temat dedykowany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komórka, czyli temat dedykowany
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Załamałam się. Kompletnie się załamałam. Jestem uzależniona od teefonu koomórkowego. Wyszłam dziś rano bez komórki z domu i przez cały dzien się zastanawiałam czy przypadkiem ktoś do mnie nie zadzwonił albo nie napisał smsa, czy nie wydarzyło się coś, w związku z czym moja obecność będzie nieodzowna...
Skończyło się na tym, że wyszłam od znajomej jak najszybciej zdołałam i poleciałam do domu. Oczywiście nikt nie dzwonił. A ja sobie uzmysłowiłam, że to już choroba. Powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja komórke mam w dupce. a że dupke mam dużą to się mieści.
czasem zostawiam w szkole/u znajomych/u babci i potem po tygodniu odbieram smsa od mamy, ze mam cos tam kupic albo ze do szkoly mam przyjsc wczesniej. jak jej nie mam nie martwie sie bo zawsze jakis znajomy ma (albo raczej wszyscy) wiec dzwonie od nich. tylko z numerami jest problem. ale jak bylam gimie to bylo inaczej (to w sumie byla pierwsza klasa, druga troche, trzecia juz olewalam). zazwyczaj przekraczałam 80 abonamentowych minut, a po za abonamentem mialam wtedy 2,75 za minute, wiec bywalo ciezko, a mialam taka umowe z rodzicami, ze za wszystko po za abonamentem place sama... miałam tez kiedys manie mms na samym poczatku, i kiedys namietnie nagrywalysmy sie sobie z Czeko na poczte glosowa... teraz nadal mam 80 minut plus 200 dodatkowych minut co kwartal i w sumie nigdy nie przekraczam. Ten post był edytowany przez Sumiko: 26.04.2006 22:23 -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 11:16 |