Komórka, czyli temat dedykowany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komórka, czyli temat dedykowany
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Załamałam się. Kompletnie się załamałam. Jestem uzależniona od teefonu koomórkowego. Wyszłam dziś rano bez komórki z domu i przez cały dzien się zastanawiałam czy przypadkiem ktoś do mnie nie zadzwonił albo nie napisał smsa, czy nie wydarzyło się coś, w związku z czym moja obecność będzie nieodzowna...
Skończyło się na tym, że wyszłam od znajomej jak najszybciej zdołałam i poleciałam do domu. Oczywiście nikt nie dzwonił. A ja sobie uzmysłowiłam, że to już choroba. Powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Niestety moje największe uzależnienie. Mogą mi odłączyć neta, kablówkę, wyłączyć domowy, zabrać moje ulubione płyty, ale komórki w życiu nie oddam. Mimo że nie ma jakiś super fajnych bajerów, to nawet zmieniać mi się jej nie chce, bo się przyzwyczaiłam. Naprawdę się przydaje, momentami ratowała mi sytuację. Jak śpię to kładę ją obok poduszki, więc po prostu jestem chora, jak o niej zapomnę. Mam wyjątkowo upierdliwych znajomych, co chwilę ktoś dzwoni. To od nich się zaraziłam
![]() Ale komórka też ostatnio przysporzyła mi dużo kłopotów, więc moja miłość do niej trochę zgasła. Jak na razię myślę nad zastrzeżeniem numeru albo całkowitą zmianą. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:46 |