Komórka, czyli temat dedykowany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komórka, czyli temat dedykowany
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Załamałam się. Kompletnie się załamałam. Jestem uzależniona od teefonu koomórkowego. Wyszłam dziś rano bez komórki z domu i przez cały dzien się zastanawiałam czy przypadkiem ktoś do mnie nie zadzwonił albo nie napisał smsa, czy nie wydarzyło się coś, w związku z czym moja obecność będzie nieodzowna...
Skończyło się na tym, że wyszłam od znajomej jak najszybciej zdołałam i poleciałam do domu. Oczywiście nikt nie dzwonił. A ja sobie uzmysłowiłam, że to już choroba. Powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
Stary dobry C60, bawiłam się z nim przez półtorej roku, tak jest niezniszczalny, upadki, kąpiele, nagrzewanie i nadal żyje, ale miała ogromna wadę, potrafił sma się odblokować i wysyłać smsy, porażka. Teraz przerzuciłam się na NOKIE 6100, która mam zamiar niedługo wymienić bo nie spełnia moich oczekiwań, ale na pewno nie wrócę juz do siemensa, kiedys nie chciałm telefonu innej marki, a teraz zdanie mi się odmieniło. Jedyny problem jaki miałam ze zmianą telefonu to zupełnie inne funkcje klawiszy, ale jakoś sobie poradziłam, chcoć nadal czasem mi sie myli
![]() ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 12:49 |