Komórka, czyli temat dedykowany
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Komórka, czyli temat dedykowany
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Załamałam się. Kompletnie się załamałam. Jestem uzależniona od teefonu koomórkowego. Wyszłam dziś rano bez komórki z domu i przez cały dzien się zastanawiałam czy przypadkiem ktoś do mnie nie zadzwonił albo nie napisał smsa, czy nie wydarzyło się coś, w związku z czym moja obecność będzie nieodzowna...
Skończyło się na tym, że wyszłam od znajomej jak najszybciej zdołałam i poleciałam do domu. Oczywiście nikt nie dzwonił. A ja sobie uzmysłowiłam, że to już choroba. Powiedzcie, że nie tylko ja tak mam... -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
![]() ![]() ![]() |
Lupek |
![]() ![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
hehe to powiedzcie mi jakim cudem komórka, która była u mnie w pokoju o godz. 15 znalazła się następnego rana w Krakowie i nikt nie wiedział na początku jak to się stało? Otóż mój dziadek poszedł odwiedzić moją prababcie i przypadkowo gdy brał jakąś książke na prezent wziął też komórę do reklamówki. Pojechał do prababci, która niestety mało kontakuje ze światem. Gdy zobaczyła komórę wzięła ją. Potem gdy mój dziadek pojechał do domu to szybko wybiegła, aby moja ciocia jej nie widziała. Wsiadła do pociągu w małej miejscowości Poraj i pojechała aż do Gliwic. Tam zaczęli nią się interesować pracownicy PKP i powiedzieli, aby wsiadła do pociągu jadącego z powrotem w kierunku Częstochowy, ale żaden jej nie przypilnował i pomyliła perony. Wsiadła do pociągu jadącego do Jaworzna, a z tamtąd do Krakowa. I takim cudem ona i moja komórka znalazła się 250 km. ode mnie ;p Na szczęście i moja prababcia i komórka wróciły nie naruszone do domu dzięki krakowskiej straży miejskiej ;]
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:20 |