Czy Ja Jestem Inny...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Ja Jestem Inny...
Lord V |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 17.05.2006 Skąd: Bytom ![]() |
moj problem polega na tym iz mam 19 lat i czuje sie troche dziecinnie... nie chodzi o to ze przeczytalem wszystkie czesci HP bo to jeszcze nic zlego chodz wielu ludzi jak o tym mowie dziwnie na mnie patrzy... ale czuje sie dziecinnie gdyz gdy czytam poraz kolejny jakas czes ksiazeki o przygodach mlodego czarodzieja u osabiam sie z nim lub jednym z jego przyjacol czasem zdaza mi sie ze czuje sie jak bym sam mieszka i uczyl sie w Hogwarcie... najgorsze jest to ze czasem po skonczeniu czytania zaluje ze zyje w takim swiecie jako "mugol" i chcial bym zyc w innym kiedys sie przylapalem nawet na tym ze wyobrazalem sobie siebie w Hogwarcie jako ucznia... a i chce mi sie plakac na mysl ze HPiKP to przed ostatnia czesc bo ja sie bardzo zwiazalem jednak z Harrym i jego przyjaciolmi...
ps. jestem zdrowym na umysle 19latkiem nie mam problemow w szkole mam przyjaciol chodze na imprezy itp nie myslcie ze jestem jakims gosciem ktopry siedzi ciagle w domu i nie ma kolegow... i dlatego mnie to przeraza ze jestem niby normalnym nastolatkiem ale jednak cos takiego sie ze mna dzieje... czy ma ktos tez taki problem a jak nie macie to czy uwazacie to za normalne czy nie?? prosze o pomoc bo czuje sie bardzo glupi z tym... -------------------- http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=83864 - jesli mozecie to kliknijcie w tego linka z gory dzieki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:29 |