Inkwizycja, Wikipedia kontra Ziemkiewicz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Inkwizycja, Wikipedia kontra Ziemkiewicz
Yavanna |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 95 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Lubaczów/Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
Polecam artykuł publicysty Rafała A. Ziemkiewicza na ten temat: http://www.datapolis.com/grzes/inkw_rz.htm
Radzę naprawdę przeczytać, bo już mnie nadgorliwe psioczenie na tą instytucję zaczyna trochę wkurzać ;> Ten post był edytowany przez estiej: 20.05.2006 03:01 -------------------- "(...) Proszę tylko, żebyście raczyli uważnie przeczytać to, co piszę, zamiast, jak to jest w Polsce we zwyczaju, wydawać opinię nie skażoną znajomością rzeczy".
Rafał A. Ziemkiewicz - "Polactwo" Ot co. 'What this country really needs... right now... is a Doctor' (; |
![]() ![]() ![]() |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
i ja się tutaj zgodzę z estiejem, bo razn ze z wikipedi też czesto korzystam i nigdy jeszcze się na tym jakoś nie przejechałam. moja siostra pisze prace magisterską z odnosnikami do wikipedi, tak samo mama i zaden z ich promotorow sie nie czepia. jesli uznaja zrodla internetowe w ogole to dlaczego akurat nie wikipedi? czy encyklopedia wiem na onecie się jakoś specjalnie różni albo jakakolwiek inna.
zas co do inkwizycji to jasne z całą pewnością to była fajowna insytucja. gratuluje. jak Ziemkiewicz jest tutaj autorytetem to równie dobrze może być Sapkowski, poczytajcie więc sobie Narrenturm czy dalsze cześci to się przekonacie. pewno też nie macie żadnych wątpliwości co do słuszności polowania na czarownice itp. superos. -------------------- dupa.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:17 |