Czy Ja Jestem Inny...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Czy Ja Jestem Inny...
Lord V |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 18 Dołączył: 17.05.2006 Skąd: Bytom ![]() |
moj problem polega na tym iz mam 19 lat i czuje sie troche dziecinnie... nie chodzi o to ze przeczytalem wszystkie czesci HP bo to jeszcze nic zlego chodz wielu ludzi jak o tym mowie dziwnie na mnie patrzy... ale czuje sie dziecinnie gdyz gdy czytam poraz kolejny jakas czes ksiazeki o przygodach mlodego czarodzieja u osabiam sie z nim lub jednym z jego przyjacol czasem zdaza mi sie ze czuje sie jak bym sam mieszka i uczyl sie w Hogwarcie... najgorsze jest to ze czasem po skonczeniu czytania zaluje ze zyje w takim swiecie jako "mugol" i chcial bym zyc w innym kiedys sie przylapalem nawet na tym ze wyobrazalem sobie siebie w Hogwarcie jako ucznia... a i chce mi sie plakac na mysl ze HPiKP to przed ostatnia czesc bo ja sie bardzo zwiazalem jednak z Harrym i jego przyjaciolmi...
ps. jestem zdrowym na umysle 19latkiem nie mam problemow w szkole mam przyjaciol chodze na imprezy itp nie myslcie ze jestem jakims gosciem ktopry siedzi ciagle w domu i nie ma kolegow... i dlatego mnie to przeraza ze jestem niby normalnym nastolatkiem ale jednak cos takiego sie ze mna dzieje... czy ma ktos tez taki problem a jak nie macie to czy uwazacie to za normalne czy nie?? prosze o pomoc bo czuje sie bardzo glupi z tym... -------------------- http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=83864 - jesli mozecie to kliknijcie w tego linka z gory dzieki
|
![]() ![]() ![]() |
Rookwood |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 266 Dołączył: 09.08.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie wiedzialam, ze sa tu tacy ludzie, hm, dorosli
![]() A co do tego, co sie powtarza, ze kazdy tak ma, ale nie trzeba ludziom mowic, ze sie sobie cos wyobraza, bo moga sobie cos pomyslec... Skoro kazdy tak ma, to po co kazdy to ukrywa? Poza tym nie miales 19 lat (mowie do zalozyciela tematu teraz) jak pierwszy tom wyszedl, a nie ma powodu zeby rezygnowac z serii ksiazek, bo sie wyroslo. Z reszta mamy tu wielu piotrusiow panow, a ja takich ludzi strasznie lubie ![]() A sama do 11 urodzin mialam nadzieje, ze przyleci sowa i da mi list... (niestety, cos nie wyszlo ![]() |
Nawiedzona_XF |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 9 Dołączył: 23.05.2006 Skąd: Warszawa ![]() |
Ja uważam, że problem nie polega na tym, że on czyta HP, ale że kompletnie oddał się w świat magii... Może zamiast spoufalać się z Harrym, Ronem i Hermionom....powinnieneś zagłębić się w bardziej historyczną stronę magii...lub coś w tym stylu XD Wiek do czegoś zobowiązuje, ale warto być jednak sobą...jeśli oczywiście dobrze się z tym czujemy....
-------------------- Bywają myśli tak głębokie, że pogrążają autora...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 01:36 |