Zawiodłem Się Na Dorosłych...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zawiodłem Się Na Dorosłych...
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Istnienie świętego Mikołaja, czy fakt, że zęby zabiera Wróżka Zębuszka to dla niektórych niepozorne epizody, z których obecnie można się tylko śmiać. Niektórzy jednak do dziś pamiętają, jak bardzo zawiedli się na świecie wykreowanym im przez rodziców, czy innych dorosłych. Miłość nie jest rajem, a świat nie jest sprawiedliwy. Rodzice nie żyją wiecznie i nie koniecznie wiecznie będą razem. Pamiętacie jakieś momenty, w których wasz świat, jako dzieci, musiał zderzyć się z szarą rzeczywistością?
Ten post był edytowany przez murof: 11.05.2006 20:30 -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Hagrid |
![]()
|
![]() Historyk Forumowy Grupa: czysta krew.. Postów: 1225 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szczytno/Olsztyn (Apliakcja Radcowska) Płeć: Mężczyzna ![]() |
No pewnie, a dziadek Enrique Iglesiasa( 87 lat) został niedawno ojcem, w ten sposób mający neimal siedemdziesiat lat Hulio ma nowego braciszka...Ale nie o to chodzi, choc przyznam że obraz sie nieco zmienia gdy rodzice mja około 50 czy wiecej lat to jest tak jak mówiłą Potti- mozemy sobie wyobrazić "czyjś" rodzicówa nei własnych...
Mnie kiedyś zdziwło jak mało osób widziało swoich rodziców nagich. To były liczby dla mnei "dziwaczne"- podobno tylko co 25 osoba widziła rodziców nagich w jakiejkolwiek sytuacji. Wprawdzie ja konkretnie przypominam sobie przypominam że widziałem ojca nagiego tak mniej wiecej w wieku 4 lat ale ogole nagościa nikt nadzwyczajnie się w moim domu nie przejmował tak że nawet to w pamieci nei zostaje ![]() -------------------- Dobro zawsze zwycięża, bo zło niszczy się samo!
|
owczarnia |
![]()
|
![]() Bagheera Grupa: czysta krew.. Postów: 4378 Dołączył: 20.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hagrid @ 27.05.2006 22:45) No pewnie, a dziadek Enrique Iglesiasa( 87 lat) został niedawno ojcem, w ten sposób mający neimal siedemdziesiat lat Hulio ma nowego braciszka...Ale nie o to chodzi, choc przyznam że obraz sie nieco zmienia gdy rodzice mja około 50 czy wiecej lat to jest tak jak mówiłą Potti- mozemy sobie wyobrazić "czyjś" rodzicówa nei własnych... Ieee tam, jak zaczniesz wyskakiwać z takimi porówaniami, to rozmowa traci sens. Ja mówiłam tylko, że panowie ślinicie się na Angelinę Jolie aż Wam mało jęzory nie powypadają na amen, a jednocześnie śmieszy Was czy dziwi seks trzydziestoparo- czy czterdziestolatków. Ba, nawet i pięćdziesięciolatków, jej obecnemu partnerowi już niedużo brakuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Welcome back, plus one. we missed you!
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:35 |