Zawiodłem Się Na Dorosłych...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zawiodłem Się Na Dorosłych...
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Istnienie świętego Mikołaja, czy fakt, że zęby zabiera Wróżka Zębuszka to dla niektórych niepozorne epizody, z których obecnie można się tylko śmiać. Niektórzy jednak do dziś pamiętają, jak bardzo zawiedli się na świecie wykreowanym im przez rodziców, czy innych dorosłych. Miłość nie jest rajem, a świat nie jest sprawiedliwy. Rodzice nie żyją wiecznie i nie koniecznie wiecznie będą razem. Pamiętacie jakieś momenty, w których wasz świat, jako dzieci, musiał zderzyć się z szarą rzeczywistością?
Ten post był edytowany przez murof: 11.05.2006 20:30 -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Illusion |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 08.04.2006 Skąd: z mamusi ^^ Płeć: Kobieta ![]() |
Ale zrobiliście dyskusję
![]() Nie no, nagość w domu jest całkiem normalna. Domownicy, to domownicy, raczej nie zwracam uwagi na to, czy tata paraduje po mieszkaniu z wielgaśnym mięśniem piwnym i wystającymi boczkami, a jeżeli już się "napatoczę" na jego brzuch czy coś innego to raczej mnie to nie obrzydza. Bardziej chyba rozczula, bo jest wtedy najbardziej swojski. Jak się kąpie to nie zamyka drzwi i można włazić do łazienki bez skrępowania. Sama chodzę w domu w samej bieliźnie mając dwóch braci w wieku studenckim (a w sumie nie trudno sobie wyobrazić co jest pod spodem), bo co za różnica czy wyjadę z nimi nad morze i pokażę im się stroju kąpielowym, czy założę majtki i stanik zakrywające praktycznie tyle samo. A rodzice uprawiający seks? Jak byłam mniejsza, byłam zaszokowana, że oni JESZCZE to robią, mając trójkę dzieci. A teraz tylko im współczuję, że muszą się powstrzymywać i być strasznie cicho, bo podejrzewam, że to musi być na dłuższą metę strasznie męczące. Z drugiej strony jestem im wdzięczna, pod tym względem są naprawdę wyrozumiali. Nie wiem jak bym się zachowała, gdybym słyszała wszystko co się tam u nich dzieje przez pół nocy. Prawdopodobnie wzięłabym poduszkę i wyniosła się do babci. Ale Owczarnia ma rację, to byłoby trochę dziwne gdybyśmy podniecali się 40 latkami grającymi w filmie (po kilkunastu operacjach i z toną pudru na twarzy, plus komputerowe obróbki), a dziwiłoby nas, że normalni ludzie nas otaczający śmią okazywać sobie miłość. -------------------- Chociaż oczy bolą, szukam w niebie dna.
- A. Osiecka |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:02 |