Zawiodłem Się Na Dorosłych...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Zawiodłem Się Na Dorosłych...
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Istnienie świętego Mikołaja, czy fakt, że zęby zabiera Wróżka Zębuszka to dla niektórych niepozorne epizody, z których obecnie można się tylko śmiać. Niektórzy jednak do dziś pamiętają, jak bardzo zawiedli się na świecie wykreowanym im przez rodziców, czy innych dorosłych. Miłość nie jest rajem, a świat nie jest sprawiedliwy. Rodzice nie żyją wiecznie i nie koniecznie wiecznie będą razem. Pamiętacie jakieś momenty, w których wasz świat, jako dzieci, musiał zderzyć się z szarą rzeczywistością?
Ten post był edytowany przez murof: 11.05.2006 20:30 -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
![]() ![]() ![]() |
Gem |
![]()
|
![]() Magik Grupa: Prefekci Postów: 749 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: z oślizłego lochu >:] Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hagrid @ 28.05.2006 00:41) Nie przerażaja mnie żadne kształty, ani śpiewy starych babć w Kościele, starość terzeba akceptowąc i nei ma się tutaj czym bulwersować. Śpiew może i nie, ale co do kształtów, nie jestem pewna. Teraz tak mówisz, jakbyś miał się opalać na plaży nudystów, gdzie połowa ludzi jest po siedemdziesiątce, na pewno zmienisz zdanie. ![]() QUOTE(estiej @ 28.05.2006 05:09) Część kąpiących się mężczyzn czy chłopców zasłania się ręcznikami, ale dostrzeżenie, nawet mimowolne, szczegółów anatomicznych nie sprawia większego problemu. Mi osobiście wydaje się to naturalne i zdrowe, choć na początku byłem zaszokowany. To też zależy od mentalności społeczeństwa. W ogóle Polacy sa bardziej wstydliwym narodem, niż np. Niemcy. Właśnie tam byłam z mamą i w zasadzie zgodziłam się jedynie z tego względu, że we wtorki są dni wyłącznie dla kobiet ![]() ![]() QUOTE(owczarnia @ 29.05.2006 11:19) Nie wiem, ja tam bym się cieszyła gdyby moi rodzice w wieku pięćdziesięciu paru lat, w dwadzieścia czy trzydzieści lat po ślubie jeszcze na siebie lecieli na tyle, by regularnie chodzić ze sobą do łóżka. Niestety, są to raczej rzadkie przypadki, na ogół ludzie z takim stażem kochają się ze sobą bardzo rzadko lub wcale. Może to Wam więc przestać spędzać sen z powiek ![]() Tak, racja, ostatnio oglądałam jakiś program o tym. Wypowiadały się babcie po 60, które nadal maja bujne życie erotyczne i nic w tym złego. Twierdzą, że to odmładza, ale też pomaga zachować ich kobiecość, czyli po formalnym dołączeniu do grona emerytów i rencistów nie zamieniają się w chodzące do kościoła, dziergające, gotujące i niańczące wnuków mumie. Jedna pani, ujęła to nawet w bardzo prosty sposób. Otóż, stwierdziła, ze skoro odchowała swoje dzieciaki, to w końcu przyszedł czas na prawdziwa zabawę i radość z życia oraz oświadczyła, że nie ma potrzeby zamieniać się w wysuszonego chrupa, bo nadal jest kobietą i na dobrą sprawę, dlaczego nie miałaby, cytuję "się poseksić". QUOTE(Illusion @ 29.05.2006 19:28) A rodzice uprawiający seks? Jak byłam mniejsza, byłam zaszokowana, że oni JESZCZE to robią, mając trójkę dzieci. A teraz tylko im współczuję, że muszą się powstrzymywać i być strasznie cicho, bo podejrzewam, że to musi być na dłuższą metę strasznie męczące. Z drugiej strony jestem im wdzięczna, pod tym względem są naprawdę wyrozumiali. Aha. Ja też tak myślałam ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:15 |