Poezje...only My Arts :), It's not realy beauty...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Poezje...only My Arts :), It's not realy beauty...
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...Założyłam ten temat bo lubię pisać wiersze. Mam z polaja 6 i wogóle uważam, ze jednak jakiś tam talent mam (nie przechwalając się). Zresztą sami możecie ocenić. Mam nadzieję, że się wam podoba. Jeśli nie to trudno ale oceniajcie w skali 1 do 10
![]() Miłość Jakie to dziwne słowo "uczucia" odczuwanie w sercu kłucia Jeden wyraz "kocham" a znaczy tak wiele miłość uczucia w sercu ściele... Jedno słowo tęsknię i już tak miło myślę "marzenie się spełniło"... Taka jest cała miłość kochana przez zakochanych uwielbiana. Edit: Jak można być tak głupim i napisać takie bzdury? Sorry za ten post. To wielkie niepozrozumienie. Ten post był edytowany przez Chooo: 01.04.2007 13:22 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chooo, napisałam to, co myślę.
Mam dużą styczność z poezją młodzieńczą - podstawówka, gimnazjum - dlatego mogę sobie pozwolić na porównanie. Skoro chodzisz do podstawówki, to jeszcze wiele przed Tobą, ale nie powinnas spoczywać na laurach. Nie napisałam, że cały wiersz jest zły. Oceniłam końcówkę na trzecią klasę, resztę wyżej. To chyba się zgadza z Twoim wiekiem. Nie masz sie co oburzać. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 03:41 |