Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Wakacje, czas relaksu, relaksu, relaksu to czas
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jako, że ludzie się rozgadali już o wakacjach w temacie "szkolnym", to postanowiłem założyć nowy temat dla tych, co mogą się już cieszyć wolnością. Nie zatruwajmy życia licealistom, gimnazjalistom i niektórym studentom (bo Misiek już hasa ;P ) w ich temacie, niech oni w pocie czoła pracują na oceny, sesja pełną gębą, inne trudy i znoje. W każdym bądź razie proponuję, by tutaj zwalać cały szit związany z wakacjami, pochwalcie się jak je spędzacie, jakie macie plany i sugeruję, żeby topic nie zszedł na tematy alkoholowe już na pierwszej stronie, chociaż wiem że ejst to nierozerwalnie zwiazane z wakacjowaniem. Mam nadzieję, że temat się przyjmie, a jak nie to pewnie któryś z modów go wywali.
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm... plany na tegoroczne wakacje?
lipiec spędzam w robocie, sierpień na inwestycjach za zarobione pieniądze (chyba nie muszę tłumaczyć co mam na myśli), wrześień na nauce do poprawek. prawie jak co roku, ale nie narzekam bo taki cykl mi odpowiada;> po drodze planuję sie na łudstok wybrać (to już chyba jakiś rytuał), pewnie nad morze też się wybiorę chociaż na parę dni, a tak poza tym - co się nawinie to będę uskuteczniać, na jakieś poważniejsze wyjazdy mnie nie stać. póki co sesja się zbliża i za każdym razem jak widzę, że jakiś student się opiepsza to mnie krew zalewa;d (hi Misiu!). -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:29 |