Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Och, Elva, nie podejrzewałem Cię o takie obciachowe hobby - that's sweet =) Ja zawsze wolałem Spidermana. I znam na pamięć kreskówki.
|
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
A ja wychowany zostałem na Dragonball'u ;] Niech mi ktoś spróbuje powiedzieć, że nie mam racji pisząc, że to świetna bajka. Wracam ze szkoły, włączam TV, RTL7 i jedziemy z tym koksem. Co do prawdy DB GT to już był konkretny szit, ale dwie poprzednie serie, to nawet teraz bym chętnie pooglądał.
Kreskówki? Chojrak, tchórzliwy pies, mój największy idol. Pełen respekt. Odcinek o bakłażanach miażdżył. Drżyj, Chojraku, drżyj! Nawet Dexter się do tego nie umywał, o Johnny'm B. nie wspominając. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 04:13 |