Poezje...only My Arts :), It's not realy beauty...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Poezje...only My Arts :), It's not realy beauty...
Chooo |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 124 Dołączył: 15.04.2005 Skąd: Tam gdzie marzenia się spełniają... Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm...Założyłam ten temat bo lubię pisać wiersze. Mam z polaja 6 i wogóle uważam, ze jednak jakiś tam talent mam (nie przechwalając się). Zresztą sami możecie ocenić. Mam nadzieję, że się wam podoba. Jeśli nie to trudno ale oceniajcie w skali 1 do 10
![]() Miłość Jakie to dziwne słowo "uczucia" odczuwanie w sercu kłucia Jeden wyraz "kocham" a znaczy tak wiele miłość uczucia w sercu ściele... Jedno słowo tęsknię i już tak miło myślę "marzenie się spełniło"... Taka jest cała miłość kochana przez zakochanych uwielbiana. Edit: Jak można być tak głupim i napisać takie bzdury? Sorry za ten post. To wielkie niepozrozumienie. Ten post był edytowany przez Chooo: 01.04.2007 13:22 -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
MaryStebbins |
![]()
|
Szukający Grupa: Oczekujący Postów: 461 Dołączył: 29.10.2005 Skąd: Mazowsze Płeć: Kobieta ![]() |
To ja też coś powiem- wg mnie nie musi być dobre. Jeszcze nie teraz. Czy to jest Twój pierwszy wiersz? Zobaczysz, co jest nie tak, za 3, 4 m-ce. O ile będziesz pisać. Te późniejsze, też nie będą najlepsze. Ale muszą być, żebyś potem mogła stworzyć coś dobrego. Jeśli cały czas nie będziesz przestawała, później także te dobre wydadzą Ci się kiepskie, z perspektywy czasu. Swoją drogą, czy w ten sposób można dojść do doskonałości? Ale czy to wtedy nie będzie już zwykła, rzemieślnicza praca?
Oj, chyba za dużo myślę... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 04:07 |