Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Perełki naszego dzieciństwa, ..czyli kultowe kreskowki ;>
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Och, Elva, nie podejrzewałem Cię o takie obciachowe hobby - that's sweet =) Ja zawsze wolałem Spidermana. I znam na pamięć kreskówki.
|
![]() ![]() ![]() |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Ahmed wspomniał kultową dla mnie kreskówkę - Chojraka. Dzieciństwo sensu stricte było już za mną kiedy się tą bajką pasjonowałem =) A wychowałem się na Muminkach. Serio, na mnie do dziś robią wrażenie, często wracam do książek. Wszystkie te kartonntłorkowe bajki przypadły już na mój późniejszy okres. Lubiłem Dextera, Bravo itd., ale raczej się na nich nie wychowałem. O. Te koty ze śmietnika w Nowym Jorku. Tip-Top, Benny Kuleczka.... To było coś...
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Katon @ 06.06.2006 19:21) iiii! *_* CN nigdy nie zostało przeze mnie wybaczone że to zdjęli z wizji. i jeszcze pokemaony z 1szej seri , poza tymi downionymi nieco z Johto czy czegoś tam. bo tego było już za dużo. czasem se tam włączę CN czy JetPak..Jetix znaczy się. o , i X-Menów też lubiłem. a tak współcześnie to SHINCHAN wymiata \m/ -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 03:43 |