Co Z Malfoyem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Z Malfoyem?
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio zastanawiałam sie gdzie Snape zabrał Dracona? No bo nie do Voldiego a mamuśke wykluczam wkońcu pracuje dla Voldiego i jest (chyba) śmierciorzerczynią, wiec musiał go gdzieś ukryć (no chyba żę Draco razem z mamuską uciekł?). Może Snape wcześniej z Dumbledorem wymyślili gdzie go ukryć? Co myślicie?
-------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Tak tylko jeden problem Zeti Snape nie moze go do Voldka przyprowadzić bo Snape przeciez przysiagł Narcyzie że zaopiekuje sie Draciem (przysiega wieczysta!!) a jak mu się to niepowiedzie to umrze http://obywatelstwo.eu/emigranci.html (gdzieś czytałam że jeżeli się przysięgi nie dotrzyma to się umiera, ale nie jest to chyba potwierdzone nie szukałam zbytnio). A jeżeli, co jest chyba jasne, Draco wpadnie w opślizgłe łapska Voldemorta łyl daj...(gdzieś w książce było napisane że jeżeli Draco nie zabije Dumbledora sam zginie, chyba podczas rozmowy Narcyzy z Snapem na "Spinner's End")
Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 15:32 -------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 05:50 |