Kolejny sonet, O... sam nie
wiem...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kolejny sonet, O... sam nie
wiem...
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Sonet o mnie, jak siebie
wyobrażałem w marzeniach
![]() Jestem bez szkoły, bez środków do życia Nie nadaję się nawet do okien umycia Mieszkam na dworcu, gdzie chociaż jest ciepło Chcę wrócić do domu, lecz słowo się rzekło Mówiłem: "dam radę, to moje jest życie To, że jestem mądry wy już nie widzicie" I tak pogardziłem mym rodzinnym ciepłem Że nigdy nie wrócę wam wtedy przyrzekłem Rzuciłem ja szkołę i uciekłem z domu Przez tydzień myślałem, co zrobię i kiedy Gdzie chciałem pojechać nie rzekłem nikomu Ale i ja mam życiowe potrzeby Lecz zwierzyć się z nich nie mam nawet komu Chcę wrócić do mamy, zanim pójdę w niebyt -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
ikar |
![]()
|
![]() Mały człowieczek... Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 368 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Wawa :D Płeć: Mężczyzna ![]() |
Po prostu go nie znasz...
-------------------- "At least we had a chance to say... Goodbye"
Nie ma opowiadań doskonałych - są tylko takie, w których jeszcze nie znaleziono błędów... (albo już je poprawiono :D) Tolerancja, Wolna wola, Miłość (:)), Optymizm :) Największe polskie forum RPG by Forum: Strefa Forumowych RPG ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 18:04 |