Kolejny sonet, O... sam nie
wiem...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Kolejny sonet, O... sam nie
wiem...
Sir Momo Mumencjusz Mum |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 154 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: z Warszawy ![]() |
Sonet o mnie, jak siebie
wyobrażałem w marzeniach
![]() Jestem bez szkoły, bez środków do życia Nie nadaję się nawet do okien umycia Mieszkam na dworcu, gdzie chociaż jest ciepło Chcę wrócić do domu, lecz słowo się rzekło Mówiłem: "dam radę, to moje jest życie To, że jestem mądry wy już nie widzicie" I tak pogardziłem mym rodzinnym ciepłem Że nigdy nie wrócę wam wtedy przyrzekłem Rzuciłem ja szkołę i uciekłem z domu Przez tydzień myślałem, co zrobię i kiedy Gdzie chciałem pojechać nie rzekłem nikomu Ale i ja mam życiowe potrzeby Lecz zwierzyć się z nich nie mam nawet komu Chcę wrócić do mamy, zanim pójdę w niebyt -------------------- W imię Moda, bezczelnym nabijaczom wieczny przynosimy odpoczynek! Amen.
jam ci on gdyżeś aniele wzbił się księżyc świeci w jeziorze pluskają ryby i do tego wcale idę i widzę i słyszę i tak dalej bo w końcu zaiste przeszłość przepowiedziana przeznaczeniem jest zawsze ten obcy co jeździł koleją w armacie widziany huk raz za razem niby on nie ja wy amen To ja ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Narsil |
![]()
|
Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 32 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Pępek świata ![]() |
Tesh czasem mam ochotke zwiać...Fajny
text^^ masz niezłe rymy
![]() -------------------- "Krok za krokiem przed siebie razem z tą bandą
Cały czas po swojemu, nie pod czyjeś dyktando I choć nie którzy to co robimy nazwą grandą Krytykanci, takich typów w dupie mam Bo ze mną te twarze, które szacunkiem darze... (...) Nigdy nie przestanę o tym mówić Dopóki będę miał za sobą ludzi Dopóki istnieje to z nimi (z nimi) Dopóki się śmieje z tymi samymi Dopóki oddycham to przetrwam i nadzieję mam Że błąd zauważe zanim się sparze Chłopaczyny zobaczymy co życie pokaże Które chcem przeżyć razem ze swoją bandą Nie sam jak komando, bo to jest życie Solo to sobie można wyje*ać na płycie A w codzienności wsparcie u swoich trzeba mieć By z twarzą własną trwać, tego chcieć...." Fenomen "O życiu texty" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 17:53 |