Muzyka Z Powerem
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Muzyka Z Powerem
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
i niekoniecznie chodzi tutaj o pospolite darcie się i koncerty, na których rozwalane jest wszystko co popadnie. w ogóle niekoniecznie chodzi o rocka, ani w ogóle o coś, co z marszu jest klasyfikowane jako ''mocniejsze brzmienie''.
chodzi po prostu o muzykę, która pobudza Was do działania, której słuchacie, kiedy potrzebujecie sobie np. powiedzieć ''już mi się znudziło pierdzenie w stołek, czas się wziąść do kupy i coś zrobić''. muzykę, która pozytywnie na Was działa. rozśmiesza, z czymś się kojarzy, ma to coś- co czyni ją żywą, ciągle nową, lubianą, choć niekoniecznie taką, którą podałoby się w temacie ''muzyczne perełki''. taką, która jest, którą nawet nie pamiętamy kiedy odkryliśmy, ale wracamy do niej, kiedy potrzebujemy tego kopa. nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi. mam nadzieję, że tak (: -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
analogs, futbol.
piłka w grze, krzycie co sił rozbijemy w proch faszystowski syf o to walczymy, wróg musi skonać nie chcemy gówna na naszych stadionach! (...) futbol to krew, to nasze życie ucieczka od codziennych trosk futbol to gra, nie polityka na codzień już mamy jej dość kochamy nasz klub, jego barwy nie swastyki i krzyże czarne oto walczymy, wróg musi skonać bez polityki na naszych stadionach! -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 08:56 |