Moje Prace, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Moje Prace, ...
krencik |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 19.02.2006 ![]() |
![]() ![]() jestem otwarty na wszelką krytykę |
![]() ![]() ![]() |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
Nareszcie jakieś logiczne prace na których temat można coś napisać. Pierasz straszna.... ile ty masz lat? Jak mniej niż 15 to się nie przejmuj, można takie kwachy dawać =D
(ogólnie się nie przejmuj, ja tu już nie bywam ale jak bywałam to wraz z Siri slynęłyśmy z bardzo za bardzo szczerych opinii, nie żeby mnie to cieszyło, ale nie walę prosto z mostu, myślę że już mam do tego prawo). Nie ma co komentować. Druga już jakaś logiczniejsza. Ten czarny pasek na dole (krzywo wyciete czy jak) denerwuje, ale to taki mankament techniczny, na które zaczniesz zwracać uwagę gdy będziesz szanować własną pracę, a to pierwszy krok do robienia prac dobrych. Bo jak Ty ich nie szaujesz, to ludzie tym bardziej nie będą. Jabłka na pierwszym planie nawet wychodzą do przodu i jest jakaś głębia. Może te mazy takie nieokreślone w tle można by trochę bardziej uspokoić. Jedno masz centrum kompozycji - jabłka, konkretnie te cztery jabłka na pierwszym planie. A kompozycja jest statsyczna jak cholera, więc po co ją psujesz dynamicznymi mazami w tle nie wiadomo z jakiej bajki? I o ile te jabłka na przeodzie sa okej, ostre i wychodzące, przestrzenne, to te w tle w co wpadają? W mgłę? Tło obrysowuje je jakby na nich leżało. Jakby jakaś brunatna szmata spadała na te jałbka, które uginają się pod naciskiem przestrzeni. Bo to że talerz jest lekko krzywy to w sumie nie ważne. No ale i tak jest nawet dobrze, co z resztą widać z długości mego komentarza, a wierz mi, nie chciałoby mi się komentować jakbym nie widziała sensu. Trzymaj sie. -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 06:08 |