Co Z Malfoyem?
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Co Z Malfoyem?
pleon |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 56 Dołączył: 07.06.2006 Skąd: ...Lehrte Płeć: Kobieta ![]() |
Ostatnio zastanawiałam sie gdzie Snape zabrał Dracona? No bo nie do Voldiego a mamuśke wykluczam wkońcu pracuje dla Voldiego i jest (chyba) śmierciorzerczynią, wiec musiał go gdzieś ukryć (no chyba żę Draco razem z mamuską uciekł?). Może Snape wcześniej z Dumbledorem wymyślili gdzie go ukryć? Co myślicie?
-------------------- But I'm a million different people from one day to the next
I can't change my mould no no no no no no no no no Well I've never prayed but tonight I'm on my knees yeah I need to hear some sounds that recognise the pain in me yeah I let the melody shine let it cleanse my mind, I feel free now But the airwaves are clean and there's nobody singing to me now... |
![]() ![]() ![]() |
alchemiczka |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 98 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z lochów Płeć: Kobieta ![]() |
oooo, wasze paskudne komentarze połechtaly moją fantazję:
Severus zabał Dracona do swojej letniej Chatki-O-Której-Nie-Wie-Nikt tam go zbajerował i Draco został jego kochankiem. A w międzyczasie napisał do Cissy z listem że chce kasy za jego uwolnienie, list do McGonagal że chce kasy z jego uwolnienie (no uwolnienie ucznia jej szkoły) i list do Voldka, że zrywa umowę i będzie sam panował nad światem. A tan na serio, to czytałam kiedyś całkiem przyjamny ffick ( http://www.deviantart.com/deviation/23206445/ ) o tej nocy po ucieczce z Hogwartu. Co prawda to jest in English only, but it's really short, więc można się skusić nawet jak się z angelskiego nie jest super biegłym. Chociaż nie wiem czy mój post był na temat... ![]() -------------------- Myśka (31-05-2003 12:35): Hazel, legendo forum..((; (...) i erotycznych snów [z udziałem dementiego^^] (...) - o to im chodzi, Dem? Ja też w ogóle tego nie rozumiem |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 07:28 |