Coś Naprawdę Długiego... Lubisz Czytać?[zak], vel "Ciemności, weź mnie za rękę..."
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Coś Naprawdę Długiego... Lubisz Czytać?[zak], vel "Ciemności, weź mnie za rękę..."
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Witam wszystkich jako debiutujący na forum FF.
Zawsze szukałem fanfika, który - zamiast na kolejnej kalce akcji z serii - skupiałby się na odczuciach i relacjach między bohaterami. Zacząłem w końcu sam coś takiego pisać... a efekt oceńcie sami. Miłej lektury! P.S. Nie zrażajcie się początkiem, ciąg dalszy będzie lepszy! [...] Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 02.08.2014 13:43 -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Najpierw dobra wiadomość: kolejny rozdział jest w zaawansowanym stadium i sądzę, że tym razem was nie zawiodę. Niestety, jest też zła wiadomość: za kilka dni wyjeżdżam na tydzień lub dwa i nie bedę miał dostępu do komputera, więc to jeszcze trochę potrwa
![]() A teraz pora na pytania: - Koala: nie dręcz się, w jednym z kolejnych (już nielicznych) rozdziałów naświetlę tę sprawę, a tymczasem wiedz, że Harry' emu i Lunie z TEGO świata udało się bezpiecznie opuścić las. - Mapa Huncwotów? No cóż, zapewne błąka się gdzieś po mrocznych tunelach wentylacyjnych... - Narcyza jak najbardziej jest matką Dracona. Czy żyje? Tak, żyje. Gdy Lucjusz został mianowany dyrektorem Hogwartu, stwierdziła, że nie uśmiecha jej się spędzenie reszty życia w Hogwarcie u boku męża. Teraz obraca się wśród elit i nie narzeka na brak zainteresowania mężczyzn. A co do romansu - po prostu o nim nie wie. Taki układ jest wygodny dla obojga, a nie rozwodzą się ze względu na swoje pochodzenie: arystokracji nie wypada się rozwodzić. - Filch był powiadomiony o tej wizycie. Pobyt w tamtym świecie był zaplanowany przez Dumbledore' a i ministerstwo, bo uznano go za bezpieczne miejsce pobytu dla takiej liczby uczniów. Po prostu pierwszą podróż odbyła samotna delegacja wysokich urzędników, która powiadomiła o wszystkim Filcha. Dodam, że w tamtym świecie podróże międzywymiarowe były znane i wcale częste. - O ile się nie mylę, zdradzenie zakończenia byłoby spojlerem, czyż nie? Zatem nie odpowiem na twoje czwarte pytanie, fanko. - Zakończenie rozdziału "Odrodzenie"... Ujmę to tak: zwróćcie uwagę, że nie napisałem: "Kochali się namiętnie i szaleńczo, aż do utraty tchu". Słowa, jakich użyłem, powiny być najlepszą odpowiedzią. Chciałem poprzez nie dać do zrozumienia, że w tym kochaniu się było znacznie więcej pieszczot niż seksu. Reszta krótko. Ron i Ginny są w Gryffindorze. Instrukcje dane Flitwickowi - poszukaj w rozdziale "Ucieczka". Losy Weasleyów i Huncwotów - na litość boską, ja nie jestem Rowling! Moje opowiadanie jest zazwyczaj logicznie powiązane z serią, ale nie oczekujcie, że zdołam wyjaśnić wszystko. Chociaż... połechtana została moja ambicja, więc może jeszcze zastanowię sie nad ich losami. ![]() No i dziękuję za wszystkie pochlebne i niepochlebne słowa. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 19.10.2025 07:13 |