Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ w dziale "Koncerty..." zrobił się mały offtop postanowiłem założyć nowy temat w którym ci którzy wyjeżdżają na festiwal mogli przedyskutować sprawę wyjazdu, sprowadzenia alkoholi itp. Proszę też któregoś z modów by przeniósł kilka ostatnich postów na temat OF 2006 z "Koncertów.." tutaj.
[lil surgery :P] pytanie Katona: Jedzie ktoś na Open'era? Ten post był edytowany przez Child: 17.01.2009 23:15 |
![]() ![]() ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co jest? Nikt tu nic nie napisał o wrażeniach z koncertów? ;] No chyba, że uważacie tak jak ja. Słowa to za mało, żeby oddać piękno całego festiwalu.
1. Franz Ferdinand! Kapranos z McCarthy'm są prawdziwymi Bogami Rocka. Orgazm na stojąco. Publiczność szalała. To co się działo przy "Take Me Out", "Do YoU Want To" czy "Darkt of the matinee", tego się nie da opisać. A jak zagrali Jacqueline, to prawie umarłem ze szczęścia pod sceną. To był jedna z najpiękniejszych chwil w moim życiu. 2. The Streets! QUOTE Mike Skinner is God. If Mike Skinner is God, Wayne Rooney must be his son. Show man z prawdziwego zdarzenia. Cała publika słuchała jego rozkazów. Szydził z ochroniarzy i z VIP-ów. Przez skoczne "When you wasn't famous" czy "Fit but you know it' aż po genialne "Dry Your Eyes" . Odpuściłem sobie Pustki, żeby zobaczyć koncert Skinnera w całości. Nie żałuję. 3. The Car Is On Fire! To koncert na którym najbardziej się wyszalałem. Koszulka cała mokra. A TCIOF na żywo udowodnił, że nie ma dla nich konkurencji na polskiej scenie. Bardzo jestem z zadowolony z kawałków, które usłyszymy na drugim albumie. Zapowiada się wyśmienicie. Ogólnie: Żałujcie, że Was tam nie było. Niesamowita atmosfera. Wspaniali ludzie, wspaniała zabawa. Szkoda, że trwało to tylko 3 dni, a i tak nie potrafię oddać "klimatu" tej imprezy. Było o niebo lepiej, aniżeli się mogłem spodziewać. -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 22:55 |