Festiwale, wszystkie jak leci!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
Festiwale, wszystkie jak leci!
Katarn90 |
![]()
|
Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 826 Dołączył: 13.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ w dziale "Koncerty..." zrobił się mały offtop postanowiłem założyć nowy temat w którym ci którzy wyjeżdżają na festiwal mogli przedyskutować sprawę wyjazdu, sprowadzenia alkoholi itp. Proszę też któregoś z modów by przeniósł kilka ostatnich postów na temat OF 2006 z "Koncertów.." tutaj.
[lil surgery :P] pytanie Katona: Jedzie ktoś na Open'era? Ten post był edytowany przez Child: 17.01.2009 23:15 |
![]() ![]() ![]() |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Ahmed @ 11.07.2006 15:45) QUOTE No i zly na Ahmeda i Katona ze tak zwlekali z wracaniem z namiotu jak Dab gral [z Numerem Raz, Gutkiem, WSZem, chyba CNE, no i Joką]. No trudno. Siły wyższe wzywały, jeżeli wiesz o czym myślę. Dab zresztą grał głównie stare, kalibrowe kawałki. Garbaty Anioł był ;] A Joka już z usa wrócił? Za rok idziemy na Łonę, masz to jak w banku. A ja jestem bardzo zły, że Placebo nie zagrało coveru Pixies "Where's my mind?". Cały koncert na to czekałem. Buu! Wrrr... Nawet Kaśka zawsze to śpiewa na koncertach Hey'u. No wiem, że Kalibra, tymbardziej zły jestem, bo jedyny koncert ich to było strasznie ch..owe nagłosnienie i bez Joki na dodatek. Joka juz od dawna w Polsce, przeciez ten singiel ostatni jest z nim, c'nie? No szkoda, ze Where's my mind? nie zagrali, zaluje zaluje, bo to kozak jest. Tak po rozmowach z ludzmi, to Manu Chao najbardziej zaluje. No i troche Skin, chociaz ją slyszalem dobrze akurat. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 01.07.2025 23:31 |